Veelgestelde vragen

Algemeen

Cory.Care APP

Zakelijk

Algemeen

Een online huisartsenpraktijk. Dat is voor veel mensen nieuw en wij kunnen ons goed voorstellen dat je hier vragen over hebt. Wij helpen je graag met al die vragen en hebben alvast de meeste gestelde vragen voor je beantwoord. Heb je nog steeds niet het antwoord dat je zoekt? Contacteer ons dan via de chat op de website of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je tot alles duidelijk voor je is.

Wat is Cory.Care huisartsenpraktijk?

Cory.Care is een online huisartsenpraktijk voor mensen die gewend zijn om digitaal te werken en dit ook met hun zorg willen. We richten ons vooral op mensen die zich niet in kunnen schrijven bij een huisartsenpraktijk in hun eigen omgeving of waarvan de huisartsenpraktijk te ver weg is. Aangezien wij ons richten op mensen die echt voorkeur hebben voor digitale zorg zullen wij ook echt proberen jouw zorgen via onze Cory.Care app te behandelen. Mocht het zo zijn dat een fysiek consult nodig is, dan organiseren wij een bezoek bij een van onze partners in jouw regio of stad.

Van wie is Cory.care?

Cory.Care is opgezet voor XpertHealth. Wij zijn een medische instelling die in 2016 is opgericht door een orthopedisch chirurg. Wij hebben als missie om iedereen in Nederland regie over zijn eigen gezondheid te geven. Wij gaan daarbij uit van een persoonlijke aanpak en op een slimme manier technologie in zetten.

Waarom Cory.care?

We merken het allemaal. Er is een tekort aan huisartsen, mensen kunnen zich niet meer inschrijven bij een huisarts in hun eigen omgeving en er zijn lange wachtlijsten om bepaalde zorg te kunnen krijgen. We moeten samen zaken anders aan gaan pakken om dit soort problemen op te lossen. Wij geloven dat Cory.Care een stukje van de grote puzzel is om middels samenwerking een bijdrage te leveren aan betere zorg. Cory.Care biedt mensen zonder een huisarts de zorg waar men recht op heeft en biedt een andere kijk op digitalisering. Wij willen iets bieden aan mensen die anders willen werken in de zorg. Zowel voor de patiënt als voor de zorgverlener.

Hoe kan ik mij inschrijven bij Cory.Care?

Inschrijven bij Cory.Care kan heel gemakkelijk en is in een paar minuten gedaan. Ga naar de inschrijfpagina op onze website en vul het inschrijfformulier volledig in. Wij verwerken daarna jouw inschrijving en sturen jou een bevestiging. Download direct ook de Cory.Care App in een van de app stores en je kan direct in contact komen met een van onze zorgverleners.

Voor wie is Cory.Care?

Cory.Care is bedoeld voor iedereen die gewend is om digitaal te werken in andere onderdelen van zijn leven. Of het nou het boeken van een taxi via Uber, een vakantie via Booking.com of een cadeau kopen via Bol.com is, al deze apps maken het leven een stuk makkelijker. Wij hebben ons consumentenplatform Cory.Care ontwikkeld om deze ervaring ook te bieden binnen de zorg. Uiteraard kan iedereen die dat wil zich inschrijven bij ons, wij sluiten niemand uit. Maar we zijn digital first.

Biedt Cory.Care verzekerde zorg?

Cory.Care huisartsenpraktijk is een huisartsenpraktijk als geen andere, dus ook bij ons krijg je verzekerde eerstelijns zorg.

Een online huisartsenpraktijk, hoe krijg ik dan fysieke zorg?

Cory.Care online huisartsenpraktijk is digital first. Dat betekent dat wij altijd eerst kijken of wij het digitaal via chat, video of voice kunnen oplossen. Mocht het toch zo zijn dat er fysieke controle nodig is, dan organiseren wij dit voor jou bij een huisarts in jouw woonomgeving. Op onze website kan je een overzicht vinden van de Cory.Care partnerpraktijken.

Hoe kan ik in contact komen met jullie?

Je kan op verschillende manieren met ons in contact komen. Wij hebben een chat op onze website waar je vragen kan stellen en daarnaast hebben wij een contactformulier. Mocht je al ingeschreven staan bij Cory.Care dan kan je al jouw vragen stellen via onze app.

Kan ik voor een medische keuring voor het CBR bij Cory.Care terecht?

Helaas is het niet mogelijk om bij ons een CBR keuring te krijgen. De reden is dat wij de vertrouwensrelatie willen beschermen. Wij adviseren u om via Google een arts in uw regio te vinden die de keuring kan doen. Wel kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste keuringsarts. Neem contact op via de Cory.Care app.