Enschede

Inschrijven bij een huisarts in Regio Enschede?

Digital First Huisartsenpraktijk Cory.Care

De groenste stad van Nederland, dat klinkt gezond en prettig. Je woont in Enschede of je bent net voor werk, studie of de liefde naar de stad verhuisd. Een gezonde omgeving is in ieder geval een fijne bijkomstigheid. Naast dat je in een groene en gezonde stad leeft is het ook belangrijk je eigen zorg goed te regelen. Schrijf je voor het hebben van een huisarts in bij Cory.Care. Wij zijn een online huisartsenpraktijk. Dat betekent dat je bij Cory.Care op elk moment, op elke plek en wanneer het in jouw planning past contact op kan nemen via onze app. Onze eigen huisarts zal direct met je chatten of videobellen om je zorgen te bespreken en weg te nemen. Besluiten jullie samen dat een fysieke check nodig is? Dan sturen we je door naar onze lokale partner huisartsenpraktijk in Enschede. Zij zullen goed voorbereid zijn en jou verder helpen.

Schrijf je nu in

De huisartsenzorg valt gewoon in het basispakket van je zorgverzekering en je kunt bij ons terecht voor het totale pakket aan huisartsgeneeskundige zorg.

Meer informatie

Download nu de app

In Enschede is onze partner Campus UT Huisartsenpraktijk

Voor een fysiek consult maken wij voor jou een afspraak bij een van onze lokale praktijkpartners. In Enschede is dat Campus UT Huisartsenpraktijk. We hebben ook fysieke partners in Utrecht, Leiden of Den Haag wanneer dat beter uitkomt.

LOADING ..

 • Campus UT Huisartsenpraktijk

  Campuslaan 99 (De Sleutel, Gebouw 58)

  7522 NE Enschede

 • Huisartsenzorg Jonkers & Otten

  Vondellaan 35A

  2332 AA Leiden

 • Huisartsenpraktijk Janskerkhof

  Nobelstraat 2a

  3512 EN Utrecht

 • Huisartsenpraktijk Galjaard Benoordenhout

  Ruychrocklaan 171

  2597 EA Den Haag

 • Huisartsenpraktijk de Uithof

  Leuvenplein 11

  3584 LA Utrecht

 • Medisch Centrum Garderen

  Oud Milligenseweg 34

  3886 ME Garderen

 • NuevoCare

  W.M. Dudokweg 55

  1703 DC Heerhugowaard

 • Doctor in Amsterdam

  Leidsestraat 76

  1017 PD Amsterdam

 • Huisartsenpraktijk Koudekerk aan den Rijn

  Hoogewaard 4

  2396 AA Koudekerk aan den Rijn

 • Huisartsenpraktijk Rhynenburg

  Rhynenburcherlaan 2a

  2394 CT Hazerswoude-Rijndijk

Aan de slag met Cory.Care

Maak een account aan

Je krijgt een email om je account te verifiëren. Kijk bij je ongewenste mail (spam) als je hem niet binnen 5 minuten hebt ontvangen.

Start een nieuwe sessie

Voor elke klacht start je een nieuwe sessie. Deze kan je open laten zolang je nog last hebt van je klacht. Zo kan je op elke moment een update of een vraag doorsturen of kunnen wij een follow-up met je doen om te kijken hoe het gaat.

Vertel over je klacht

Stuur je klacht door wanneer jij ergens mee zit. Onze assistent zal al de verdere informatie uitvragen en je dan doorverbinden met de huisarts die je klacht in behandeling neemt.

Update wanneer het jou uitkomt

Heb je juist ’s nachts last van jouw klacht, of schiet je in een keer iets te binnen? Ook dan kan je gewoon een berichtje of een foto sturen. Wij zullen je er zo snel mogelijk mee helpen.

Medische Vragen
Voor medische vragen neem contact met ons op via de Cory.Care app. Ook als je nog niet staat ingeschreven is de Cory Assistent bereikbaar voor vragen.

Vragen over Cory.Care, onze organisatie of bij problemen met de app
Naast de Cory Assistent op onze app kan je gebruik maken van de chatknop op de website, een bericht versturen met het contactformulier of email ons direct op support@cory.care.