Den Haag

Woonachtig in Regio Den Haag en zoekende naar een huisarts?

Online Huisartsenpraktijk Cory.Care

De combinatie van stad en strand, wat een super keuze om in Den Haag te wonen. Wij gaan in ieder geval graag een keer met je mee naar het strand. Daar een frisse neus halen is gezond, maar het is daarbij natuurlijk ook belangrijk om een goede huisarts te hebben. Misschien is een online huisartsenpraktijk iets voor jou. Cory.Care is zo’n digital first huisartsenpraktijk en inschrijven kan zonder probleem. Bij Cory.Care kan je op elk moment, wanneer het jou uitkomt, contact op nemen via onze app. Je kan dan direct chatten of een videocall met onze huisartsen en je zorgen bespreken. Heb je toch een fysieke afspraak nodig, dan sturen we je door naar onze lokale partner huisartsenpraktijk in Den Haag. Wij bereiden ze goed voor zodat je consult goed verloopt.

Schrijf je nu in

De huisartsenzorg valt gewoon in het basispakket van je zorgverzekering en je kunt bij ons terecht voor het totale pakket aan huisartsgeneeskundige zorg.

Meer informatie

Download nu de app

In Den Haag werken we met Huisartsenpraktijk Galjaard Benoordenhout

Voor een fysiek consult maken wij voor jou een afspraak bij een van onze lokale praktijkpartners. In Den Haag is dat de Huisartsenpraktijk Galjaard Benoordenhout. Uiteraard kan je ook langs bij onze partners in Utrecht, Leiden of Enschede als dat beter uitkomt.

LOADING ..

 • Huisartsenpraktijk Galjaard Benoordenhout

  Ruychrocklaan 171

  2597 EA Den Haag

 • Huisartsenzorg Jonkers & Otten

  Vondellaan 35A

  2332 AA Leiden

 • Huisartsenpraktijk Janskerkhof

  Nobelstraat 2a

  3512 EN Utrecht

 • Huisartsenpraktijk de Uithof

  Leuvenplein 11

  3584 LA Utrecht

 • Campus UT Huisartsenpraktijk

  Campuslaan 99 (De Sleutel, Gebouw 58)

  7522 NE Enschede

 • Medisch Centrum Garderen

  Oud Milligenseweg 34

  3886 ME Garderen

 • NuevoCare

  W.M. Dudokweg 55

  1703 DC Heerhugowaard

 • Doctor in Amsterdam

  Leidsestraat 76

  1017 PD Amsterdam

 • Huisartsenpraktijk Koudekerk aan den Rijn

  Hoogewaard 4

  2396 AA Koudekerk aan den Rijn

 • Huisartsenpraktijk Rhynenburg

  Rhynenburcherlaan 2a

  2394 CT Hazerswoude-Rijndijk

Aan de slag met Cory.Care

Maak een account aan

Je krijgt een email om je account te verifiëren. Kijk bij je ongewenste mail (spam) als je hem niet binnen 5 minuten hebt ontvangen.

Start een nieuwe sessie

Voor elke klacht start je een nieuwe sessie. Deze kan je open laten zolang je nog last hebt van je klacht. Zo kan je op elke moment een update of een vraag doorsturen of kunnen wij een follow-up met je doen om te kijken hoe het gaat.

Vertel over je klacht

Stuur je klacht door wanneer jij ergens mee zit. Onze assistent zal al de verdere informatie uitvragen en je dan doorverbinden met de huisarts die je klacht in behandeling neemt.

Update wanneer het jou uitkomt

Heb je juist ’s nachts last van jouw klacht, of schiet je in een keer iets te binnen? Ook dan kan je gewoon een berichtje of een foto sturen. Wij zullen je er zo snel mogelijk mee helpen.

Medische Vragen
Voor medische vragen neem contact met ons op via de Cory.Care app. Ook als je nog niet staat ingeschreven is de Cory Assistent bereikbaar voor vragen.

Vragen over Cory.Care, onze organisatie of bij problemen met de app
Naast de Cory Assistent op onze app kan je gebruik maken van de chatknop op de website, een bericht versturen met het contactformulier of email ons direct op support@cory.care.